Wednesday, December 1, 2010

Terima kasih kulupsakah dan Brutalsolo

  • Cempaka sedang gembira tau
  • Terima kasih ,banyak banyak kepada uncle sakah
  • Terima kasih juga dengan brutalsolo
  • Terima kasih juga kepada follower



gembira gembira gembira...dum dum yep yep

19 comments:

Irwan said...

macamana dengan terima kasih kepada Dia?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
cempaka ,benih kasihmu telah kku terima dan kutanam di halaman hati .akan ku baja dan ku siram ,agar cempaka ku tidak layu

Pistachio said...

gua tumpang gumbira..

jom naek beskal!

Myaby said...

sama sama cempaka. hhi

^_^

Dilema Si Tangan Basah said...

baguslah kalau cempaka gembira

piewahid said...

ziarah cempaka kembali menjalin silaturrahim & bkongsi kegembiraan

p/s- maaf lambat, org tua RAM nya'slow' sikit, he3...

gadisBunga said...

wah. ketinggalan perkembangan di sini. nampaknya segalanya berjalan lancar. huhuhu~

dotblogspotdotkom said...

alahaiii sama le kita.... bergumbiera juga la... huhuhuhu

KhairulMarhaen said...

selamat bergembira...hahaha

kakchik@ella said...

Cempaka .. kakchik dh follow ye. Tqvm sbb dtg blog kakchik. hehe ..

cemomoi said...

kasih dalam pertimbangan ...

hans said...

gembiralah selalu

P/S : Baru Cadang Nak Jadikan Wayang Tu Macam Rumah Sendiri Tadi

bujal X said...

saya baru usai menjadi pengikut brutal.maka secara automatik mungkin saya perlu ikut blog cempaka juga.

oh hai~

Cik Gallus Gallus said...

patut la gembira sgt sbb akhirnye brutalsolo tahu psl cempaka ;D

Semarak Api said...

dum dum yep yep..ahah! kiut~
epi btol cempaka skali dpt komen yg berbunga2 dr brutalsolo..

Abd Razak said...

Saya pun tumpang gembira..:)

ahsfantasy24 said...

uiks3..
hehe sama2 cmpaka comel!

Myaby said...

cempaka tak nak update lg ke??

hehe

sahromnasrudin said...

tahniah!!!