Tuesday, December 14, 2010

Brutalsolo dan uncle kulup Sakah ( komen ayah cempaka )

  • Brutalsolo,dalam mencerminkan sesuatu isu cukup kritis dan sebenarnya tidak sukar di fahami, lihat dalam post terbaru brutalsolo dan ,sebenarnya ramai yang faham seperti bujal x
  • uncel kulup Sakah  sama seperti Brutalsolo ,sayangkan tanah tumpah darahnya . melihat dan menulis dalam View yang berbeza
  • uncel kulup sakah juga kritis tetapi amat berterus terang dan dilihat benar sikap Melayunya di dalam nama blognya KULUP
  •  Brutalsolo dan uncel Kulup Sakah dari segi sikap dalam padangan agama  amat ketara berbeza 
  1. brutalsolo kelihatan lebih kepada aliran muda atau pun salafi 
  2. uncel Kulup Sakah lebih kepada  Ke SUFIAN dan juga TAREKAT
  3. Pada kebiasannya kedua duanya susah sependapat 


 comen ayah cempak 
jangan marah cempaka 
ayah dah mula baca blog uncle sakah


7 comments:

Pena Marhaen said...

brutalsolo dan kulupsakah...dua-dua adalah nama besar dalam dunia blog..hmm

whitecappuccino said...

ai cempaka..:)

Semarak Api said...

hehe.akak pon da mule suke jgk bc blog kulup sakah :)

gedek! said...

Bangga sebab Kulup Sakah visited my home Aidilfitri hari lepas... (siap tertinggal susu anak)

kulupSakah said...

cempaka,
terima kasih kerna membuka ruang mereka yg tak pernah ke blog uncel langsung terus mengikut lantas coba memahami apa yg tersirat di sebalik tulisan uncel. dalam entry uncel marathon-delhi-kajang, yg penting apa yg cuba disampaikan bukannya cerita kembara itu..terima kasih ayah cempaka yg sudi membaca. nak label apa aliran uncel, terpulang..

pena marhaen,
alahaiii malu lak..

semarak api,
kalau tak setuju tulisan saya,berlapang dadalah..hehe!

gedek,
apapasal nak bangga2 lak..gua lagi bangga berkawan dgn lu..
cempaka tau dak, uncel gedek ni sangat kreatif dan berbakat besar dalam rekabentuk dan seni

bujal X said...

saya popular.

sekian.

Irwan said...

Korang main lat talilat jer lah bertiga. Dah berapa hari dah asyik benda niiii jer?