Thursday, December 9, 2010

Rugi

  1. sayangnya bila ada kesempatan nak  bertanya ,cempaka  bercuti di kampung  ibu
  2. jika brutalsolo boleh buat satu lagi post untuk pertanyaan ,pasti cempaka tidak lepaskan
  3. berblog bukan tugas mudah macam study ..senang macam makan kacang
  4. jika nak memberi comment ,pada blog blog orang kena jujur 
hati gelisah tidak menentu
mengharap awan membawa hujan
ku harap tuan sudi bertemu
agar rasaku tidak kejauhan

10 comments:

whitecappuccino said...

study lebih mudah dr berblog ek?

alien said...

banyak soalan nak tye ni kan
emel je trus
hehehe

Pistachio said...

agreed!

brutal perlu buat 2nd entry utk soklan2 yg xsempat kami tny..

keh keh keh!

KhairulMarhaen said...

banyak benar persoalan korang tentang brutalsolo ye???hehehe..
nanti kalau ada peluang tanya cepat...hehehe

ahsfantasy24 said...

pstt, jom ex-change link, leave ur link here ok.. hehe..

http://tentangsesuatu-ahsfantasy24.blogspot.com/2010/12/bloglist-2011-selamat-datang-tahun-baru.html

Pena Marhaen said...

sy dah follow blog cik cempaka dan link sekali..follow blog saya plak ye..hihihi

aqish said...

berblog dengan syarat saling mengkumen-kumen.
happy blogging!!! :D

Nerzhul said...

kadang tu nak letak tajuk entry paling susah. hehe

Semarak Api said...

nti tggu brutalsolo bukak kaunter pertanyaan versi 3 plak..dlu die dah buat da skali..

Pirate said...

siapa brutalsolo pada cempaka? jeles lak hehehe