Monday, March 21, 2011

Hadiah RM 50.00 Dan RM 30.00

  • Hiii semua blogger diluar sana !! Cempaka telah bercadang memberi hadiah sebanyak RM50.00 dan RM30.00
  • syarat syarat penyertaan 
  • (1) Mestilah Menjadi followers blog cempaka dan blog brutalsolo sama ada baru atau lama
  • (2) Membuat posting tentang brutalsolo
  • (3) posting mestilah berada tetap /melekat sehingga 15 April 2011
  • (4) Menertakan nombor Akaun bank tempatan dan nama penuh di bawah post tersebut
  • (5) Bloger mestilah berada di malaysia atau memiliki akaun bank di Malaysia
  • ( 6) Penyertaan mestilah di beritahu pada cempaka diruangan comments
  • ( 7) Pemenang akan di beritahu di blog cempaka 
  • ( 8) cempaka yang memilih setiap pemenang 
  • http://brutalsolo.blogspot.com/

  
Duit hadiah di beri oleh ayah dan ibu
cempaka tinggal dibangsar banyak bank

23 comments:

GiveAsh said...

wah macam best jer..

kulupSakah said...

anakanda cempaka,
brutalsolo memang gatal - itu posting uncel ...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

blue cempaka, makcik memang teruja pasal duit tu, tapi memandangkan kena buat posting pasal Brutal solo tu sampai 15 April 20114, makcik cancel, masa tu tak tahulah makcik masih hidup ke tak?

MOFASAD said...

SIMPLE

:)

bujal X said...

saya tidak handal mengarang.maka saya kibar bendera putih sambil bersenyum.

*cukuplah saya follow blog cempaka dan brutalsolo.

Khairul Antasha said...

cam menarik je... :)

insyaAllah.. kalo ada masa join.. Hehe..

Adii NakHeran said...

adi nak singgah kat blog cempaka ^^,

cemomoi said...

huyooo mesti kagum gila brader brutalsolo ni

sahromnasrudin said...

cukup sekadar folo memfolo je huhuhhhh

Pyka Rahmat said...

nak cakap apa pasal brutalsolo entah siapa tu. hm kbai

kak ina kl (2) said...

good luck kepada siapa yang mengambil bahagian

aLya maNip said...

alya datang jugak!!!

Si DauN CeRi said...

wah2.. buat GA laa.. bile la dr sendiri pulak nak buat agaknye~


hehe singgah balas di blog cempaka..

JIJI YU said...

ape kaitan anda dgn brutal solo

SofieyAzwa said...

wah wah dapat duit... BTW,hye hye Cempaka

Pena Marhaen said...

nanti aku buat tajuk brutalsolo memang brutal dan gatal..hahaha

ishiko said...

hye..hye.. first time dtg sini...
thaxs sbb singgah ~

D' Cako said...

Wah best gilerious ade giveaway dpt wit >,<

Cikli said...

kalau tulis pasal kelly man dan suriana sidek awek yang selalu kena kapur dek brutalsolo tu ok jugak.

Mommy Fara said...

amboi....pemurahnye! hehehehe....balas singgah!

puteri said...

mak aih
mcm mnarik..

psl brutalsolo?
isq..

nt nk pk dlu ada idea x
hehe

DDrfauziah said...

Aslmkm.
Hmmm ... pasal brutalsolo. Berat jugak tu!
Apapun, selamat ya.

fyna said...

waaaaa.....mcm besh..
nk try join la...






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/