Wednesday, March 23, 2011

cempaka menarik semula " give away" sebab tiada penyertaan.... jawapan kenapa brutalsolo

  • Ayah cempaka tidak pernah suka pada  mana-mana blog . tapi ayah suka blog brutalsolo
  • Ibu dan Ayah sebuk selalu. tetapi  mereka akan ambil masa dalam 1 jam bercerta pasal  post terbaru brutalsolo
  • Abang Cempaka sekarang rajin ke masjid  Abu Bakar di Bangsar sejak terbaca, satu post brutalsolo
  • "Menjadi peguam itu susah.dapatkah kita sembunyikan kesalahan dan inginkan kemenangan ?" mail dari brutalsolo kepada Cempaka. Cempaka sekarang, rasanya selepas habis belajar ingin menjadi pensyarah seperti ayah
  • Lain -lain  adalah yang membuat cempaka suka pada brutalsolo..


cempaka sudah jawab semua 

19 comments:

kakchik@ella said...

Cempaka, link ke blog cempaka hilang, dat's y kc tak dtg sini. arini kc sambung balik eh. pasni kc cuba dtg hari-hari ~ demi cempaka. hihi ..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

cempaka ungu manis, makcik tanya buleh? gambar anak dara mata terjegil tu cempaka ke?

Cik Ina minat Do do Cheng said...

cempaka tolong betulkan ayat keraja jadi kerja.makcik ni prihatin ejaan .he he he

Si DauN CeRi said...

menarik nama brutalsolo tu..
wah..nak jd pensyarah.. great! gudluck ya.. :)

cemomoi said...

dah lama jugak jadik polower dia.. memang berisi n3 dia

Afzainizam said...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
“tali timba ditarik perlahan
terasa sejuk air perigi
Ziarah blog tanda persahabatan
insyaAllah hamba datang lagi”

uihhhhh brutal tapi solo... mmg brutal.... sebenarnya suka tengok mata kamu mmg cantik...ada aura lerr

Cikli said...

adakah sebab dia brutal atau sebab dia solo?
tapi dia memang klas

puteri said...

cikli -->>

i like it! ahaa...

cempaka -->>

nk try wat entry psl beliau..
jap gi...
nk breakfast jap..
hehe

sahromnasrudin said...

semoga dia terus berkarya lg....

mungkin ayah brutalsolo suke blog ini www.al-lavendari.blogspot.com atau www.nukilan-temuk.blogspot.com

cube ke sana ya

puteri said...

ehh?? da trik blik ke?
xpe la...
tp nk wat jgk

Mommy Fara said...

brutalsolo lagi......

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily
Note: Sila abaikan jika anda bukan pelajar IPT. 

aLya maNip said...

tak sempat la dear :)

Amirrah Zawani said...

tak paham apa pun sebenarnya ni.. brutalsolo tu sapa??

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

brutal solo tu brutal tapi solo

adan said...

blog brutalsolo memang terbaek gak..

semut sesat said...

cempaka suka brutal ye..mencabar nk pikat dia..dia gedik pada yang huduh je..

sue. said...

eh...heee....ok syg..nak bilang ni..hee..kalau nak hadiah best...jemputlah join contest sue...ok?
http://susuegoodday.blogspot.com/2011/04/susuegooddays-1st-contest.html

<3,
susuegoodday

puteri said...

lilyel -->>

dlu me pon wat tesis psl blog :)