Saturday, November 27, 2010

Salam perkenalan

  • Cempaka berblog kerana brutalsolo
  • Ayah dan ibu  adalah peminat setia brutalsolo . Hari hari buka saja netbook dan computer " brutalsolo "
  • Atas persetujuan ayah dan ibu,  cempaka ingin "berkenalan " dengan brutalsolo
  • Blog Cempaka akan lebih menumpukan ,kehidupan cempaka dan post post  brutalsolo
  • Cempaka lihat blog brutalsolo sangat kaku dan biasa seperti cempaka  yang buta ART
  • kata ayah dan ibu " brutalsolo " banyak yang tersirat 
  • Cempaka akan add  bloger yang ada di brutalsolo





kepada brutalsolo jaga cempaka datang
kepada para bloger add cempaka dan cempaka akan buat yang sama

20 comments:

puteri said...

hai cempaka! :)

gadisBunga said...

hi. sudah folo kamu. tengs for followong GB. :)

spesel ek brutalsolo itu? winks!

ahsfantasy24 said...

hye cmpaka comel..
suda dtg n folow kamu cni..


thanx ya sdi lawat blog sye :D

al-lavendari said...

uncle masuk masuk melalui blog gadisbunga.
selamat berblog.

famous juga brutalsolo ni. uncle memang dah follow dia.

ciK mOt ©™ said...

salam cempaka...
akak datang...tengs for being my followers...
yup akak pun suka ngan blog brutal solo...
banyak menda yang tersirat...
dan dia berblog secara bersahaja...

whitecappuccino said...

salam cempaka...ciknor dtg..slmat berkenalan

gedek! said...

Teros berbelog, babe!

cemomoi said...

ni kira permulaan yang bagus ni, n3 pertama dah ada follower n pengomen

apa pon jangan lupa amik lencana kat teratak seni

Semarak Api said...

hehehe..kiutnye adek cempaka ngn 1st entry nih.mesti brbunge2 ati brutalsolo bc nih.eh,ekceli i berbelog pon sbb si brutalsolo.1st entry kite sm la dek.ade kn mngena ngn brutalsolo.hahah..

♥..cik_mas..♥ said...

cik mas dtg jugak..dear..elok letak shoutmix chate widegt..nnti sape2 dtg leh jenguk kamu..tehehe... :)

Heidi Shafiq said...

welcome to blogger world.. :)

sarah wani said...

darl...
dh follow dh
heee
=D...

alien said...

hebat gak brutalsolo tu ye

beautiful_rose said...

happy blogging... =)

Ayuni said...

hai cempaka
dah follow
keep in touch
:)

Hellioz said...

kewl gler
gyahahahahah~

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hi si cute, chempaka.. =)
tq sudi folo ahkak ni, hihihi..
re: amik la dik, wat shedap2 yer.. =)

y@n@ M!B said...

salam perkenalan cempaka..keep in touch ya! ^_^

Nerzhul said...

hai cempaka comel!! hehehe

cikpia said...

hai cutie!!! welcome to the blogsphere!!!