Monday, November 29, 2010

KulupSakah ,Juliet bukan namaku,Semarak api dan brutalsolo

  • N3 khas ucapan terima kasih uncel sakah . Dia link blog cempaka ,sekuntum cempaka untuk uncel
  • Cik JULIET bukan namaku, dapat hadiah..
  •  Hari ulang tahun. cempaka ,yang ke 20.Pada 24.12 . agak -agak brutalsolo akan bagi give apa pada Cempaka ,jika kenal yek
  • Akak semarak api pun buat blog kerana brutalsolo,akak semarak api kenal ke brutalsolo
  • Ayah buka cerita .Ayah dan ibu pernah jumpa dan makan dengan brutalsolo. kata ayah brutalsolo balas mail dan jumpa ayah dan ibu.Dalam n3 akan datang cempaka tulis.nanti tiada apa pula nak di tulis
  • Kepada semua yang datang Cempaka ucap banyak-banyak Terima kasih

Sedang dengar cerita ayah dan ibu,pasal brutalsolo  untuk di tulis

17 comments:

Cik Gallus Gallus said...

tak sangke cempaka begitu minat dgn brutalsolo

Semarak Api said...

Hihihi..nameku dctu..tak la syg..akak x knl pon brutalsolo.gare2 satu entry die yg lm tuh:p

wahh..mcm 1 fmli cempaka kgum dgn brutalsolo ni..

ciK mOt ©™ said...

akak jalan2 sini dik...
kim salam kat prof ayah tu ye...

cemomoi said...

epi befday... dah beso anak ayah ni yea

dotblogspotdotkom said...

mmbls kunjungan.... sejahtera utk tuan tanah nih....

Khairul Marhaen said...

brutalsolo sememangnya nama besar di alam maya....gaya penulisan dan penyampaian beliau ada "isi" dan santai..

ahsfantasy24 said...

hehe..
exchange link yuk cmpaka,
owg da ltak link cmpaka kt blog owg :)

slamat nrblogging..!!

Dilema Si Tangan Basah said...

hai dah follow cempaka
:)

Myaby said...

hai :)

puteri said...

waa nice :)

melle. said...

oh begituu

al-lavendari said...

selamat menyambut ulangtahun kelahiran well in advance. nanti takut lupa, maklumlah otak dah lama pakai. hehe

ikan emas said...

cempaka yang cute ,

apa ilmu yg si brutal tu apakai hah?
asik dia aje yang dicatat.

kirim salam kat ayah boonda ya !

...happi happi besday ( advance )
nak hadiah mintak kat tuan dr prof

alien said...

brutalsolo = artis maya

sz | m.s.s said...

ayah cempaka prof dr di mana? as salam utk ibu n ayah ye...

kulupSakah said...

gitulah pusing2...

cempaka minat brutalsolo, brutal solo pembaca setia blog gua..gua peminat tukartiub..pusing2..

24 dis besday cempaka? besday uncle (ehek..uncle) 26 dis...
jom celebrate sama2!

meo188 said...

brutulsolo yeah bro!

dah follow dah blog nie... :D

jom join contest! :D