Saturday, September 10, 2011

Jemputan Nikah Nina Kelly

1. Tiba -tiba hati jadi sayu, kosong dan rasa terbuang

2. Pangilan Telefon dari Nina kelly berserta sms alamat sudah Cempaka terima. Memang jemputan yang Cempaka hendakkan.

3. Apa alasan Cempaka nak beri Jika tidak  Pergi

4.Tidak pergi ,tidak dapat lihat brutalsolo

5. Tapi apa yang tinggal untuk Cempaka ?

6. Ayah kata perasaan itu akan hilang nanti... Nanti  bila ?

8 comments:

Cikli said...

bila macam ni, uncle rasa nak cakap brutal kat brutalsolo. tapi tak boleh...

Cik Ina Do do Cheng said...

hye cempaka selamat hari raya maaf zahir batin


memang betullah blog ni ujud kerana brutal solo.

betul kata ayah tu.

bloghok said...

wachaaaaaaaaaaaaaa

gedek! said...

:(

sahromnasrudin said...

brutalsolo dulu kini dan selamanya kan

cemomoi said...

errrr abang, kan adaaaaaaa (ayat macam kucing kegatalan)

ahsfantasy24 said...

cempaka!
lamanya menghilang >_<

Dewi Aja said...

Hello Blogger!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)